Biraz müzik...

31 Mart 2010 Çarşamba

Ilk Figürlerim...ve heyecanim



Ha yazdim ha yazicam derken bir de baktim saat bayagi bir gec oldu. Takip ettigim sitelere yani sizlerin sayfalarina söyle bir göz atayim dedim. Ama insan bakarkende yeni yazilari okumadan gecemiyor. Ben gercekten bu blog isini cok seviyorum. Herkes o kadar samimi o kadar icten yaziyorki okudukca okuyasim geliyor. Sanki yakin bir arkadasim sanki karsi komsum...Cok güzel, icten yazilarinizi okumaktan cogu zaman yazmaya firsat bulamiyorum. Hepinize en icten sevgilerii yolluyorum:)
Gectigimiz hafta sonu burda hamburg da bir pasta dekorasyonu kursuna katildim. Iki gün sabahtan aksama kadar sürdü cok güzel, cok zevkliydi. Seker hamuru,dekorasyon hamuru, cicek hamuru hepsini ögrendim hatta resimde gördügünüz cicek, tavsan ve kiz modellerini ben kendim tamamen kendim yaptim. Vurgulayarak söylememin sebebi kendiminde pek inanamamasi. Kücüklügümden beri bu tür el islerine düskünlügüm vardi. Resim yapmak, boyamak bunlarda beni ayrica rahatlatir. Ama evlendigimden beri kizimda olduktan sonra ilgilenemedim böyle seylerle. Neyse artik ögrendim püf noktalari nerden ne alacagimi falan. Alincaklar listesi bayagi bir kabarik. Yavas yavas halletmeye calisicam cünki bir an önce seker hamurunu ve modelleme hamurunu yapip güzel bir pasta ile bilgilerimi pekistirmeliyim.



Bu ilk yaptigim gül ve yapimi cok kolay kendim icin ilk yaptigimda yapilis asamalarini fotograflicam.


Bu da sirin kiz figürüm cok tatli dimi?


Bu da tatli tavsanim, insanin yiyesi geliyor dimi:)


Ta taaa Gülüm, minik kizim ve tavsanim. Gercekten en cok ugrastiran gül oldu yapimi biraz zahmetli ama cok hos gercek gibi görünüyor. Gülün etrafindaki yapraklar ve minik cicekleri yapmasida cok zevkli. Tabi bunlari birde pastanin üzerinde düsünmek lazim dimi:)

6 yorum:

  1. Seda'cım belliki kurs çok güzel geçmiş:)çalışmaların harika olmuş,hele şirin kıza bayıldım:)

    Tebrikler!!daha nice güzel başarılara..

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim canim, insallah böyle güzel seylerle devam edebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Sedacigim ellerine saglik, harika olmus. Insan bir kere su seker hamuruna bulasinca kopamiyor degilmi...harika, yeni calismalarini merakla bekliyor olacagiz...sevgilerimle

    zehra

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    ben itiraf ediyorum, en cok sirin kiz figürüne bayildim ekran karsisinda. Nasil da sabirla ve zevkle onlara can vermissin, ellerine saglik diyorum. Bu gercekten cok zor ve sabir gerektiren bir is, bundan eminim.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. merhabalar,
    Zehracigim, bakalim daha henüz evde tek basima yapmaya baslamadim malzemeleri yeni tamamladim seker hamuru icin. Insallah dedigin giibi olur ve zevkle yapabilirim.
    Kevser, cok sagol bende kiz figürüne bayildim. Yapmasi o kadar eglenceli ki insan sabretmek zorunda kalmiyor aslinda:)
    Hepinize sevgiler. Ziyaret edip yorumlarinizi benimle paylastiginiz icin ayrica tesekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  6. cok sirin seyler yapmissiniz. tebrikler.

    YanıtlaSil